dizajn

Grafički dizajn, web dizajn, ilustriranje, uređenje interijera i 3d vizualizacije

Vitinka boca i etiketa
osmišljen izgled boce i etikete
kviki proizvodi
osmišljena ambalaža i logo
kviki proizvodi
pobjednički dizajn na Cropaku

Osvojila sam 1. mjesto na Cropaku za redizajn Kviki serije proizvoda na natjecanju studenata iz cijele Hrvatske

ilustracja na temu morskog svijeta

Ova ilustracija je napravljena od tridesetak crteža akvarelom koji su spojeni u cijelinu preko komjuterske grafike. Svaki crtež je A4 formata te skeniran i ubačen u cjelinu. Dimenzije cijelokupnog rada je: 3 metra širine i 90cm visine. Kompozicija je složena tako da tvori jednu razigranu i šaroliku cijelinu. Motivi su vrckavi stanovici morskog svijeta koji svaki za sebe plijene pažnju. Boje su šarolike i vesele a tekstura ima akvarelnu notu sa kombiniranjem ploha ujednačenih prijelaza boja.

web dizajn

Ova web stranica je primjer osmišljavanja izgleda internetskih stranica koju sam sama izradila. sastoji se od glavne stranice koja govori o ujetničkim radovima, te poddomene sa dizajnerski radovima.

grafički dizajn

Osmišljavam izgled ambalaže, letka, brošura, logotipa, kataloga, vizitki i ostalih promotivnih materijala. Uz pomoć računalnih programa i uz malo mašte, novi izgled ili osvježeni stari, postaju stvarnost.

ilustracije

Ilustriram knjige, panoe, slikovnice… Koristim umjetnički pribor ili računalne alate koji u kombinaciji daju široku paletu opcija za formiranje mašte u oblike na papiru ili ekranu.

trodimezionalne vizualizacije

pretvaram prostor iz ideje u opipljivi izgled trodimenzionalnog prostora. dvodimenzionalna slika prostora/interijera na ekranu ili animaciju slika mogu predočiti kako će nešto izgledati prije nego se napravi.

Portfolio grafičkog dizajna se može vidjeti ovdje.